Sanitair aanleggen in Alkmaar

Vindt u uw badkamer niet meer van deze tijd? Is uw toilet aan vervanging toe? Dan is het tijd voor iets nieuws. Wij helpen u graag bij het aanleggen van sanitair. Als u een nieuwe woning heeft gekocht of aan het verbouwen bent kunnen wij ook de installatie van uw nieuwe sanitair verzorgen. Onze loodgieters hebben al jaren ervaring leveren vakkundig installatiewerk.

Sanitair laten installeren door een professional

Het is van belang dat sanitair aanleggen vakkundig gebeurt. Bij het installeren van sanitaire voorzieningen komen verschillende factoren kijken. Zo kan het zo zijn dat er soms nieuwe waterleidingen aangelegd moeten worden. Andere werkzaamheden die eventueel uitgevoerd moeten worden zijn:

sanitair aanleggen

  • Nieuwe aansluitingen op het riool
  • Het verleggen van waterleidingen
  • Een juiste aansluiting en afwerking

Als de aanleg van het sanitair niet goed gebeurt, is er een grotere kans op lekkages. Ook kan het dan voorkomen dat de watertoevoer of afvoer niet overval voldoende is. Wilt u dit voorkomen? Laat uw sanitair dan installeren door een professional. Wij van IGB Loodgieters Alkmaar zijn u hierbij graag van dienst.

Los sanitair laten aanleggen

U kunt bij ons niet alleen terecht voor de installatie van complete badkamer, maar ook voor losse onderdelen. Onder los sanitair verstaan wij bijvoorbeeld:

  • Wasbakken
  • Toiletten
  • Douches
  • Kranen
  • Ligbaden
  • Badmeubelen

Wij kunnen helpen bij de installatie van al bovenstaand sanitair. Het is belangrijk dat u kiest voor sanitair dat goed in uw woning past. Hierdoor is het eenvoudiger om ze aan te sluiten op de bestaande systemen in uw woning. Als u niet zeker weet wat de beste opties voor u zijn, voorzien wij u ook graag van passend advies!

Bel ons direct voor vakkundige aanleg van nieuw sanitair

Schakel ons in als u zeker wilt zijn van een vakkundige installatie van uw sanitair. Onze ervaren loodgieters zijn u graag van dienst. Bel ons om een afspraak te maken! Wij voorzien u ook graag van vrijblijvend advies over de mogelijkheden in uw situatie. Neem vandaag nog contact met ons op.

Waarom kiest u voor ons?

Lekkage

Leidingen verleggen

Vakkundige dienstverlening

Snel en voordelig

Neem contact op

Vandaag nog geholpen worden? Maak dan een afspraak.

Menu
Call Now Button