Overstappen naar een slimme thermostaat

Tips

Wellicht heeft u er al eens van gehoord, een slimme thermostaat! Een dergelijk type thermostaat heeft de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen in Nederland. Met een slimme thermostaat is het mogelijk om op een relatief simpele wijze energie te besparen, waardoor uw jaarlijkse energierekening lager uit zal vallen. Wie kent immers niet het gevoel, dat de energierekening hoger uitvalt dan u op voorhand had verwacht? Een erkende loodgieter of installateur bij u in de buurt kan u helpen bij de installatie van een slimme thermostaat. Wanneer begint u met het besparen op de energiekosten?

Werking van een slimme thermostaatThermostaat compri

Het is niet voor iedere consument even duidelijk, hoe een slimme thermostaat precies functioneert. Een slimme thermostaat werkt in combinatie met een app voor uw mobiele telefoon, waarmee het mogelijk is om uw thermostaat altijd en overal te beheren. Let wel, voor het gebruik van de app heeft u een mobiele internetverbinding nodig. Daarbij moet de app op uw telefoon geïnstalleerd kunnen worden.

Wanneer u van huis gaat kunt u per ongeluk vergeten de thermostaat uit te zetten. Met een slimme thermostaat doet u dit onderweg! U opent de app en kunt de temperatuur van de thermostaat in twee of drie simpele stappen verlagen. Andersom kunt u de thermostaat ook alvast inschakelen als u op weg naar huis gaat. Zo hoeft de thermostaat tijdens een feestje niet aan te blijven staan.

Menu
Call Now Button