Vakkundig uitgevoerde loodgieterswerkzaamheden in Alkmaar!

loodgieterswerkzaamhedenU bent vanzelfsprekend gewend om op ieder moment te kunnen beschikken over voldoende warm en koud stromend water en een goed functionerend toilet. Wanneer u onverwacht te maken krijgt met een verstopping van uw riool of lekkage aan uw leidingwerk, dan is het goed om te weten dat er een expert beschikbaar is voor al uw loodgieterswerkzaamheden in Alkmaar. Ook voor uw sanitair kunt u in Alkmaar rekenen op een snelle en perfect uitgevoerde afhandeling van alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. Daarvoor hoeft u alleen maar even een telefoontje te plegen!

Al uw loodgieterswerkzaamheden professioneel uitgevoerd!

Of u nu een verbouwing van uw bestaande woning heeft gepland, of wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning of bedrijfspand in Alkmaar; voor alle loodgieterswerkzaamheden is er een professionele dienstverlener die u graag met raad en daad terzijde staat bij de installatie van nieuw sanitair of het opknappen van uw badkamer. Ook bij lekkages kunt u rekenen op een snelle service en vakkundige dienstverlening. Tot de loodgieterswerkzaamheden in Alkmaar hoort ook preventief onderhoud van onder meer uw riolering. Zo kunt u met het tijdig inschakelen van een geschoolde loodgieter veel ongemak in de toekomst voorkomen!

Wij bieden u de volgende diensten:

 • Verhelpen van verstoppingen
 • Sanitair installeren
 • Spoedservice
 • Sanitair aanleggen
 • Los sanitair aanleggen

Verstopping verhelpen

Een verstopping is soms betrekkelijk eenvoudig te verhelpen met een ontstopper. Helaas kun je ook te maken krijgen met een hardnekkige verstopping. Zo’n verstopping is aanzienlijk lastiger te verhelpen. Ben je inmiddels al behoorlijk lang bezig om het probleem te tackelen? Overweeg dan een loodgieter in te schakelen. Hij zorgt er namelijk voor dat een verstopping, zowel klein als groot, binnen de kortste keren verleden tijd is.

Sanitair installeren

Een loodgieter kan jou ook van dienst zijn bij werkzaamheden in de badkamer of in het toilet. Zo kan hij bijvoorbeeld nieuw sanitair installeren. Dit lijkt een gemakkelijke opgave, maar dat is het allerminst. Mogelijk moet je leidingen verleggen om water aan en af te kunnen voeren. Deze klus moet met precisie uitgevoerd worden. Dat geldt ook voor het aansluiten van sanitair op de waterleiding en afvoer. Indien je dit niet goed doet, ontstaat er namelijk een lekkage. Wanneer je deze klus uitbesteedt aan een loodgieter, wordt sanitair altijd naar behoren aangesloten.

Probleem snel verholpen dankzij spoedservice

Heeft u te maken met een verstopping of een lekkage? Dan wilt u dit probleem zo snel mogelijk verhelpen. Wat dat betreft bent u bij onze loodgieter aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een speciale spoedservice in het leven geroepen. Deze service is uitsluitend bedoeld voor spoedgevallen. Wat wij tot spoedgevallen rekenen? Onder meer een lekkage en verstopping. Dergelijke problemen belemmeren u namelijk in het uitvoeren van dagelijkse bezigheden. Twijfelt u of er sprake is van een spoedgeval? Neem dan gewoon contact met ons op. Wij vertellen u direct of u gebruik kunt maken van de spoedservice of niet.

Sanitair aanleggen in Alkmaar

Vindt u uw badkamer niet meer van deze tijd? Is uw toilet aan vervanging toe? Dan is het tijd voor iets nieuws. Wij helpen u graag bij het aanleggen van sanitair. Als u een nieuwe woning heeft gekocht of aan het verbouwen bent kunnen wij ook de installatie van uw nieuwe sanitair verzorgen. Onze loodgieters hebben al jaren ervaring leveren vakkundig installatiewerk.

Sanitair laten installeren door een professional

Het is van belang dat sanitair aanleggen vakkundig gebeurt. Bij het installeren van sanitaire voorzieningen komen verschillende factoren kijken. Zo kan het zo zijn dat er soms nieuwe waterleidingen aangelegd moeten worden. Andere werkzaamheden die eventueel uitgevoerd moeten worden zijn:

sanitair aanleggen

 • Nieuwe aansluitingen op het riool
 • Het verleggen van waterleidingen
 • Een juiste aansluiting en afwerking

Als de aanleg van het sanitair niet goed gebeurt, is er een grotere kans op lekkages. Ook kan het dan voorkomen dat de watertoevoer of afvoer niet overval voldoende is. Wilt u dit voorkomen? Laat uw sanitair dan installeren door een professional. Wij van HLS Loodgieters Alkmaar zijn u hierbij graag van dienst.

Los sanitair laten aanleggen

U kunt bij ons niet alleen terecht voor de installatie van complete badkamer, maar ook voor losse onderdelen. Onder los sanitair verstaan wij bijvoorbeeld:

 • Wasbakken
 • Toiletten
 • Douches
 • Kranen
 • Ligbaden
 • Badmeubelen

Wij kunnen helpen bij de installatie van al bovenstaand sanitair. Het is belangrijk dat u kiest voor sanitair dat goed in uw woning past. Hierdoor is het eenvoudiger om ze aan te sluiten op de bestaande systemen in uw woning. Als u niet zeker weet wat de beste opties voor u zijn, voorzien wij u ook graag van passend advies!

Bel ons direct voor vakkundige aanleg van nieuw sanitair

Schakel ons in als u zeker wilt zijn van een vakkundige installatie van uw sanitair. Onze ervaren loodgieters zijn u graag van dienst. Bel ons om een afspraak te maken! Wij voorzien u ook graag van vrijblijvend advies over de mogelijkheden in uw situatie. Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Waarom kiest u voor ons?

Lekkage

Leidingen verleggen

Vakkundige dienstverlening

Snel en voordelig

Neem contact op

Vandaag nog geholpen worden? Maak dan een afspraak.

Menu
Call Now Button