Lekkage in de garage van buitenaf

Tips

Lekkages kunnen op tal van verschillende plekken in een woning ontstaan. Heeft u bijvoorbeeld al eens hinder ondervonden van een lekkage rond waterleidingen, rond de afvoer van een toilet of gootsteen, enzovoorts? Ook kan een lekkage in de garage ontstaan, waarbij u kunt denken aan een lekkage rond een radiator of rond waterleidingen tussen de muren. Dergelijke lekkages zorgen voor een uiterst vervelende waterschade in uw garage, bijvoorbeeld in de vorm van schimmelplekken op uw muren. Ook rottende plekken in het houtwerk van uw garage komen geregeld voor bij lekkages.

Een vorm van lekkage die erg lastig te verhelpen is, is een lekkage in de garage van buitenaf. Dit betekent dat het regenwater in uw buitenmuur trekt en van daaruit langzaamaan in uw binnenmuur zal trekken.

Een loodgieter inschakelen voor lekkages

waterschadeHet is erg belangrijk dat u een dergelijke lekkage zo snel mogelijk aanpakt, om de kans op waterschade te verkleinen. Des te sneller u de hulp van een loodgieter inschakelt om de lekkage tegen te gaan, des te beperkter ook de waterschade zal zijn. U kunt de buitenmuur met een speciale laag bestand maken tegen het regenwater. Nu zal het regenwater niet langer bij uw buitenmuur naar binnen trekken.

Let wel, als het vocht al in uw muur zit is het belangrijk om dit vocht uit uw muur te laten trekken.

Menu
Call Now Button