Kosten loodgieter

Benieuwd naar de kosten voor een loodgieter? Op deze pagina vertellen we u meer over de kosten en hoe de prijzen berekend worden. De loodgieter in Alkmaar geeft u inzicht in hoe de kosten zijn opgebouwd en wat de factoren zijn voor het tarief!

Hoge kosten?

Bent u bezig met een klus in huis en wilt u weten wat het gaat kosten om een loodgieter in te schakelen? Dan zit u hier goed. Wat u namelijk niet wilt is dat een klus meer tijd en geld kost dan u eerst dacht. Ook wilt u niet geconfronteerd worden met een hoog uurtarief van een loodgieter.

Hoe worden de prijzen berekend?

Een loodgieter wordt normaal gesproken per uur betaald. Maar sommige loodgieter bieden ook een vaste prijs per klus. Zo weet u precies wat u kwijt bent voor de klus.

Naast het uurtarief en de te verrichten werkzaamheden, zijn ook het aantal gereden kilometers naar een klus is een belangrijk aspect. Als u met spoed een loodgieter nodig hebt, dan kan het zijn dat de loodgieter een hoger tarief in rekening brengt dan het normale tarief. Ook betaalt u in het weekend vaak andere tarieven.

Hoeveel tijd is een loodgieter kwijt per klus?

Kosten loodgieter

Een goede en ervaren loodgieter kan in een uur de volgende kleine klus klaren, dit hangt natuurlijk wel af van de complexiteit:
• Een lekkage opsporen
• Een toilet ontstoppen
• Een afvoer ontstoppen
• Het plaatsen van een douchebak
• Het plaatsen van een douchescherm

Voor renovatieklussen is het vaak lastiger om de exacte tijd van tevoren te bepalen. Met name als het gaat om grote renovatieklussen, zoals een badkamer plaatsen, een cv-installatie plaatsen of verleggen of een vloerverwarming plaatsen, is het verstandig om een vaste prijsafspraak te maken. Ook het aanleggen van gas- en wateraansluitingen worden door een loodgietersbedrijf verzorgd.

Waarom kiest u voor ons?

Lekkage

Leidingen verleggen

Vakkundige dienstverlening

Snel en voordelig

Menu
Call Now Button