Gezinnen kunnen veel baat hebben bij een urinoir in huis

veel baat van urinoir in huis
Tips

Als loodgieters zien wij vaak trends op het gebied van sanitair ontstaan voordat deze bij het grote publiek bekend zijn. Wij merken dan namelijk dat mensen steeds vaker een beroep doen op een loodgieter om hen te helpen bij het uitvoeren van een bepaalde werkzaamheid. Wanneer dit een werkzaamheid is waarvan wij verwachten dat veel mensen hier baat bij kunnen hebben, dan delen wij deze graag op onze website. Om deze reden gaan we het vandaag hebben over een urinoir aanleggen. We zijn namelijk van mening dat gezinnen veel baat kunnen hebben bij een urinoir in huis.

Wat is een urinoir?

De naam urinoir heeft u vast en zeker al meerdere keren gehoord. Misschien dat u echter toch nog een beetje verward bent wat het sanitair precies is. De beste manier om dit uit te leggen is een opvangbak voor urine die aan de muur hangt. Ze komen vooral voor aan de muren van toiletruimtes voor mannen in openbare gebouwen. In kroegen hangen bijvoorbeeld altijd verschillende urinoirs aan de muur, zodat mannen schouder aan schouder kunnen plassen. Men kiest hier voor een urinoir aanleggen om met zo min mogelijk ruimte, zo veel mogelijk toiletten in een ruimte te passen.

Aanleggen in gezinswoning

Ook in een gezinswoning kan een urinoir veel voordelen bieden. Zo is het bijvoorbeeld een goede manier om in de woning een extra toilet te realiseren zonder dat hier veel ruimte voor nodig is. U heeft natuurlijk niet een rij van meerdere urinoirs aan de muur nodig, maar een extra plek waar u kunt plassen kan zeker handig zijn in huis. Voor gezinnen kunnen hier veel baat bij hebben. Met meerdere mensen die in een woning wonen komt het namelijk gegarandeerd regelmatig een keer voor dat u op elkaar aan het wachten bent om van de wc gebruik te maken.

Plaatsing door een loodgieter

Indien u nu ook een urinoir wilt laten aanleggen in uw woning, dan kunt u de plaatsing van het sanitair het beste door een loodgieter laten uitvoeren. Deze vakman kan er namelijk voor zorgen dat er een waterleiding en afvoer in de muur komt te zitten op de plek waar u het urinoir wilt plaatsen. Het aanleggen van de leidingen zijn de lastigste werkzaamheden. Het aansluiten van het urinoir is een fluitje van een cent als de watertoevoer en -afvoer op de juiste plek zitten.

Menu
Call Now Button