daklekkage in Alkmaar wij helpen u!

Een daklekkage is bijzonder vervelend. Het kan namelijk aanzienlijke schade aanrichten aan uw woning. Heeft u een lekkage aan uw dak? Wacht dan vooral niet te lang met het inschakelen van een loodgieter. Een daklekkage in Alkmaar is enkel op de juiste manier te verhelpen door een professional in te schakelen. Alleen dan weet u dat de kans op verdere schade aan uw dak of woning tot een minimum beperkt wordt. Maar hoe kunt u het beste handelen bij een daklekkage aan uw woning in Alkmaar?

 

Tijdelijke maatregelen treffen

Betreft het een kleine lekkage? Plaats dan altijd direct een emmer of bak onder de plek waar het water uit het plafond lekt. Op deze manier voorkomt u verdere schade aan uw woning. Het plaatsen van een bak of emmer heeft alleen zin voor het opvangen van het water. Dit zal de daklekkage in Alkmaar echter niet verhelpen. Hiervoor moet u toch echt een loodgieter inschakelen.

 

Zelf daklekkage in Alkmaar verhelpen

Om te voorkomen dat er een grote hoeveelheid hemelwater door uw dak naar binnenstroomt, kunt u zelf proberen uw daklekkage in Alkmaar te verhelpen. Indien het een plat dak betreft en de lekkage niet te groot is, is er in een bouwmarkt speciaal materiaal te koop voor het dichten van het lek. Heeft u geen verstand van het repareren van een daklekkage in Alkmaar? Plaats dan tijdelijk iets van een zeil over het lek om te voorkomen dat er een grote hoeveelheid water uw woning binnen komt.

 

Grote daklekkage

In sommige gevallen is een lek in een dak zo groot, dat reparatie direct noodzakelijk is. Bij een grote daklekkage in Alkmaar kunt u dan ook een beroep doen op de spoedservice van onze loodgieter. Door gebruik te maken van deze spoedservice, is het lek binnen de kortste keren weer gedicht. U kunt 24 uur per dag en zeven dagen per week een beroep doen op deze speciale spoedservice.

CV ketel onderhoud0%
Onderhoudscontracten0%
Vakkundige dienstverlening0%
Snel en voordelig0%
Neem contact op

Vandaag nog geholpen worden? Maak dan een afspraak.